Produk

View as  
 
Profil Aluminium dipasang ing lumahing LED kanggo kaca

Profil Aluminium dipasang ing lumahing LED kanggo kaca

Profil aluminium sing dipasang ing permukaan LED iki kanggo kaca kanthi diffuser PC sing tahan lama digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 12mm. JE LED Profile CO., LTD minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita Surface-mounted-LED-plastic-diffuser-for-cabinet-lights kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka Surface-mounted-LED-plastic-diffuser-for-cabinet-lights manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.