Produk

View as  
 
Diffuser Plastik LED kanggo T5 T8 T10 Tube Housing

Diffuser Plastik LED kanggo T5 T8 T10 Tube Housing

Diffuser Plastik LED kanggo Housing Tube T5 T8 T10, Diffuser plastik LED iki kanggo omah tabung T5 kabeh plastik, ora ana profil aluminium, lan T8, T10 kabeh kit tabung lampu plastik uga kasedhiya. JE LED Profile CO., LTD duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, minangka pemasok produsen ekstrusi plastik OEM & ODM sing apik ing China, profil plastik LED ekstrusi profesional kanggo lampu sing dipimpin.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita Plastice-T8-T10-tube-light-housing kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka Plastice-T8-T10-tube-light-housing manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.