Produk

View as  
 
LED T12 Tube Housing Setengah Plastik lan Setengah Aluminium

LED T12 Tube Housing Setengah Plastik lan Setengah Aluminium

Iki LED T12 Tube Housing Setengah Plastik lan Setengah Aluminium, bisa digunakake kanggo ukuran PCB 25.5*1.0mm. Profil LED JE CO., LTD, nduweni 20 mesin ekstrusi plastik, 5 jalur produksi ekstrusi aluminium, 3 mesin cetakan injeksi, 5 mesin manufaktur cetakan presisi, 2 peralatan uji (integrasi bola lan Kabinet Penilaian Warna), Minangka biasa produk perusahaan kita, proses produksi kit omah tabung LED wis diwasa banget, lan kualitase stabil banget.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita Plastice-T12-tube-light-housing kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka Plastice-T12-tube-light-housing manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.