Produk

View as  
 
IP65 LED Tri-bukti Lampu Fixture

IP65 LED Tri-bukti Lampu Fixture

Perlengkapan lampu tri-bukti IP65 LED iki minangka tabung plastik kabeh kanthi sisipan aluminium, njaba omah iki digawe saka plastik murni, lan njero yaiku sisipan profil aluminium. JE LED Profile CO., Ltd minangka OEM & ODM LED profil aluminium profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED, kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik, 5 mesin ekstrusi aluminium, 3 mesin cetakan injeksi, 5 peralatan manufaktur cetakan presisi, lan akeh peralatan uji. .

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita LED-tri-proof-lamp-housing-factory-in-China kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka LED-tri-proof-lamp-housing-factory-in-China manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.