Produk

View as  
 
Profil Aluminium LED 16 * 12mm kanggo Strip LED nganti Wide 10mm

Profil Aluminium LED 16 * 12mm kanggo Strip LED nganti Wide 10mm

Profil Aluminium LED 16 * 12mm iki kanggo Strip LED nganti 10mm Wide biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 10mm. JE minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium. Profil aluminium LED kita duwe meh 500 jinis produk cetakan umum, lan luwih saka 2,000 jinis produk cetakan pribadi sing disesuaikan kanggo domestik lan luar negeri.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED kanggo Strip LED Recessed Mounted karo Lace

Profil Aluminium LED kanggo Strip LED Recessed Mounted karo Lace

Profil aluminium LED sing dipasang ing permukaan iki kanggo lampu linier LED 10 * 10mm biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 5mm. JE LED Profile CO., Ltd minangka pemasok profil aluminium LED lan profil plastik LED berkualitas tinggi ing China, pabrik skala gedhe ing industri ekstrusi aluminium lan plastik, lan pimpinan profil aluminium LED kanggo lampu linier LED.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi Magnetik

Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi Magnetik

Profil aluminium LED iki kanggo lampu linier LED kanthi magnetik biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 12mm. Minangka industri teknologi dhuwur kanggo 5 taun ing China, JE fokus ing kabeh aksesoris extrusion kanggo lampu linear LED, kalebu profil aluminium LED, profil plastik LED. Aksesoris kasebut bisa digunakake kanggo nggawe lampu linier LED, lampu kabinet LED, tabung LED, lampu pendant linear LED lan lampu tri-bukti LED.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED Ora Perlu Grooving

Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED Ora Perlu Grooving

Profil Aluminium LED iki kanggo Lampu Linear LED sing ora perlu grooving biasane digunakake kanggo ngudani LED nganti ambane 12mm. JE LED Profile CO., Ltd minangka produsen siji-mandeg pemasok profil aluminium LED ing China. Kualitas dhuwur lan rega cukup profil aluminium LED kanggo strip LED minangka produk utama kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
Recessed Mounted LED Aluminium Profil 11.811.8mm Lubang Ukuran

Recessed Mounted LED Aluminium Profil 11.811.8mm Lubang Ukuran

Recessed Mounted LED Aluminium Profiles 11.811.8mm Hole Size, Iki recessed Mounted LED Aluminium Profiles 11 * 11mm ukuran bolongan biasane digunakake kanggo LED ngudani nganti 8mm sudhut. JE minangka produsen profesional omah tabung LED ing China, pemasok berteknologi tinggi lan berkualitas tinggi, kanthi 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, ngasilake macem-macem produk.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED kanggo Strip LED nganti Wide 8mm

Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED kanggo Strip LED nganti Wide 8mm

Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED kanggo Strip LED nganti 8mm Wide, Profil aluminium sing dipasang ing permukaan iki kanggo jalur LED nganti ambane 8mm populer banget dening para pelanggan. JE LED Profile CO., LTD minangka pemasok profil aluminium LED lan profil plastik LED berkualitas tinggi ing China, pabrik skala gedhe ing industri ekstrusi aluminium, lan profil aluminium pimpinan LED kanggo lampu linier LED.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita LED-profiles-manufacturer kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka LED-profiles-manufacturer manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.