Produk

View as  
 
LED T8 Plastic Housing PC Outer Tube lan Inner Aluminium

LED T8 Plastic Housing PC Outer Tube lan Inner Aluminium

Iki LED T8 plastik omah PC tabung njaba lan aluminium utama bisa emit cahya nganti 240 derajat. JE LED Profile CO., LTD minangka produsen siji-mandeg pemasok profil aluminium LED ing China sing duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita LED-T8-tube-light-housing-quality-supplier-in-China kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka LED-T8-tube-light-housing-quality-supplier-in-China manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.