Produk

View as  
 
LED T8 Tube Housing PC Tube lan Profil Aluminium Internal

LED T8 Tube Housing PC Tube lan Profil Aluminium Internal

Sumber daya saka LED T8 tabung omah tabung PC lan profil aluminium internal wis dibangun ing, lan ukuran kanggo Papan PCB punika 10 * 1mm. JE wis 20 extruders plastik lan 5 extruders aluminium. Iki minangka produsen ekstrusi profesional sing gedhe. Wis ing industri extrusion plastik lan aluminium kanggo 5 taun lan wis dibangun dhewe dadi supplier kualitas ndhuwur ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T8 Tube Housing PC Cover lan Aluminium Base

LED T8 Tube Housing PC Cover lan Aluminium Base

Iki tutup PC tabung T8 LED lan kit basa aluminium paling populer ing antarane tabung T8, karo struktur setengah-plastik setengah aluminium konvensional. Minangka produsen profil LED ekstrusi plastik OEM & ODM sing kuat ing China, JE LED Profile CO., LTD minangka produsen siji-mandeg pemasok profil aluminium LED ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T8 Plastic Housing PC Outer Tube lan Inner Aluminium

LED T8 Plastic Housing PC Outer Tube lan Inner Aluminium

Iki LED T8 plastik omah PC tabung njaba lan aluminium utama bisa emit cahya nganti 240 derajat. JE LED Profile CO., LTD minangka produsen siji-mandeg pemasok profil aluminium LED ing China sing duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Plastik LED kanggo T8 Tube Light Housing

Profil Plastik LED kanggo T8 Tube Light Housing

Profil Plastik LED iki kanggo omah lampu tabung T8 bisa digawe non-anti banyu utawa anti banyu. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik, 5 jalur produksi ekstrusi aluminium, 3 mesin cetakan injeksi, 5 mesin manufaktur cetakan presisi, 2 peralatan uji (integrasi bola lan Kabinet Penilaian Warna).

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita LED-T8-tube-light-fixture kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka LED-T8-tube-light-fixture manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.