Ngarep > Produk > Housing Tabung LED

Pabrik China Housing Tabung LED.

JE wis 20 extruders plastik lan 5 extruders aluminium. Iki minangka produsen ekstrusi profesional sing gedhe. Wis ana ing industri ekstrusi aluminium dan plastik sajrone 5 taun lan wis dadi pemasok kualitas paling apik ing China. Minangka produk biasa perusahaan kita, proses produksi kit omah tabung LED wis diwasa banget, lan kualitase stabil banget. Perusahaan kita duwe bal integrasi profesional kanggo nguji apa lampu sing digawe saka kit lampu bisa nyukupi macem-macem indikator sing dibutuhake pelanggan, uga duwe peralatan uji sumber cahya standar profesional kanggo nguji transmisi cahya lan sifat lampu plastik liyane.

 

omah tabung LED diprodhuksi dening perusahaan kita duwe umur dawa; konsumsi daya kurang; awet; nggunakake amorf, ambu ora enak, non-beracun, Highly transparent PC plastik engineering termoplastik, kang nduweni sifat fisik lan mechanical banget, lan bisa digunakake kanggo dangu ing suhu kurang; Papan sirkuit digawe saka kabeh-kaca serat papan sirkuit karo panyerepan banyu kurang lan resistance Kelembapan apik, karo kekandelan saka 1.2mm, boros panas cepet, lan ora gampang kanggo break.

 

Kita ngukir grafis niche kanthi nyedhiyakake omah berkualitas tinggi kanggo tabung LED. Diprodhuksi kanthi bahan mentah berkualitas tinggi sing cocog karo standar internasional. Omah tabung LED sing ditawakake kasedhiya ing macem-macem spesifikasi lan bisa disesuaikan miturut kabutuhan khusus pelanggan. Kasus iki nduweni akeh kaluwihan tinimbang kasus aluminium biasa, kayata hemat energi, ngasilake lumen sing dhuwur lan meh ora ngasilake panas.

 

Kit omah tabung LED kasedhiya kanggo lampu tabung LEDT6, T8, T10, T12. Kit lengkap, kalebu kap lampu PC, 6063 aluminium heat sink, lan colokan. Loro non-waterproof lan anti banyu kasedhiya.

View as  
 
LED T8 Tube Plastik Housing

LED T8 Tube Plastik Housing

Sumber daya saka omah tabung plastik T8 LED iki dibangun ing, lan ukuran kanggo Papan PCB punika 12*1mm. Minangka OEM & ODM plastik extrusion profil LED produsen kuat ing China, JE wis fokus ing pasar tutup plastik lampu LED wiwit ngadeg ing 2017.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T8 Tube Housing karo 10mm PCB

LED T8 Tube Housing karo 10mm PCB

LED T8 Tube Housing karo 10mm PCB, Fitur paling gedhe saka omah tabung T8 LED iki mung mbutuhake PCB 10mm. Minangka supplier profil aluminium LED banget ing China, JE menang kapercayan saka wholesales, kontraktor lan cahya pabrik domestik lan manca karo nedha bengi kualitas dhuwur lan rega competitive.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T8 Round Tube Housing

LED T8 Round Tube Housing

Bentuk omah tabung bunder T8 LED iki minangka bunder biasa, lan ukuran PCB yaiku 19 * 1mm. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T8 Plastic Housing PC Outer Tube lan Inner Aluminium

LED T8 Plastic Housing PC Outer Tube lan Inner Aluminium

Iki LED T8 plastik omah PC tabung njaba lan aluminium utama bisa emit cahya nganti 240 derajat. JE LED Profile CO., LTD minangka produsen siji-mandeg pemasok profil aluminium LED ing China sing duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T10 Tube Housing PC Cover lan Aluminium Base

LED T10 Tube Housing PC Cover lan Aluminium Base

Iki LED T10 tabung omah tutup PC lan aluminium basa iku setengah aluminium setengah materi plastik. Profil LED JE CO., LTD, duwe 20 mesin ekstrusi plastik, 5 jalur produksi ekstrusi aluminium, 3 mesin cetakan injeksi, 5 mesin manufaktur cetakan presisi, 2 peralatan uji (integrasi bola lan Kabinet Penilaian Warna), minangka sing apik banget. Supplier pabrikan extrusion plastik OEM & ODM ing China, profil plastik LED extrudes profesional kanggo lampu sing dipimpin.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T12 Tube Housing Setengah Plastik lan Setengah Aluminium

LED T12 Tube Housing Setengah Plastik lan Setengah Aluminium

Iki LED T12 Tube Housing Setengah Plastik lan Setengah Aluminium, bisa digunakake kanggo ukuran PCB 25.5*1.0mm. Profil LED JE CO., LTD, nduweni 20 mesin ekstrusi plastik, 5 jalur produksi ekstrusi aluminium, 3 mesin cetakan injeksi, 5 mesin manufaktur cetakan presisi, 2 peralatan uji (integrasi bola lan Kabinet Penilaian Warna), Minangka biasa produk perusahaan kita, proses produksi kit omah tabung LED wis diwasa banget, lan kualitase stabil banget.

Maca liyaneKirim Enquiry
China Housing Tabung LED produsen lan supplier - JE. Housing Tabung LED kita digawe ing China kualitas dhuwur. Yen sampeyan pengin grosir utawa kustomisasi Housing Tabung LED? Sampeyan bisa hubungi kita sanalika bisa, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan karo penawaran produk rega cukup kanggo sampeyan!