Ngarep > Kabar > Warta industri

Kaluwihan saka tabung T8

2022-08-04



Cahya lampu t8 dibandhingake karo lampu tradisional. Umumé, efisiensi cahya lampu t8 bakal luwih kuwat. Umume, proporsi sing luwih dhuwur saka energi sing dikonsumsi dening lampu t8 diowahi dadi cahya sing katon. Kurang diowahi dadi energi panas lan boroske, mula tabung neon kanthi luminositas sing padha digunakake luwih adhem tinimbang lampu pijar, sing umume mung ngowahi sekitar 10% energi input dadi cahya sing katon. Lampu t8 luminositas sing padha umume mung mbutuhake 1/3 nganti 1/4 saka listrik sing dikonsumsi dening mantan, lan umur layanan udakara 10 nganti 20 kaping luwih suwe tinimbang bohlam tradisional.

 

Saiki, biaya tuku lampu t8 luwih dhuwur tinimbang lampu pijar, nanging bisa ngirit biaya energi lan listrik, lan umur sing luwih dawa uga nyuda biaya panggantos, sing uga migunani kanggo bisnis. Bisa ngirit biaya tenaga kerja kanggo ngganti bohlam. Dibandhingake karo lampu hemat energi kanthi padhang sing padha, lampu t8 luwih murah tinimbang lampu hemat energi. Dibandhingake karo lampu pijar tradisional, padha duwe efisiensi konversi daya sing luwih apik, kurang panas, lan rendering warna sing luwih dhuwur. Wiwit wis digunakake kanthi akeh, umume wong wis ngerti struktur lan kinerja produk, lan teknologi produk sing ndhukung uga diwasa banget, mula digunakake ing wilayah sing akeh.

 

JE minangka pabrik khusus ing produksi omah T8tube, kanggo omah moretube, waca:

https://www.jeledprofile.com/led-tube-housing

Kanggo rincian liyane, hubungi:sales@jeledprofile.com

Telp/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163