Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa fungsi diffuser tabung LED?

2022-08-03

Fungsi utama diffuser tabung LED yaiku nyebarake cahya, nambah efisiensi lampu, lan ngowahi sumber lampu LED sing nggumunake dadi illuminator sing alus lan sehat. Ing premis kanggo entuk transmisi cahya sing apik, uga nduweni occlusion kisi sumber cahya sing apik.


 

Lumahing diffuser lampu LED duwe perawatan struktur mikro. Prinsip kasebut yaiku nggabungake agen panyebaran cahya lan desain optik ilmiah, supaya kedadeyan cahya ing piring bisa disebarake kanthi lengkap lan dibiasake ing sudut sing beda-beda, kanthi diffusivity dhuwur, haze dhuwur, Fitur optik kanthi transparansi dhuwur.


 

Kanggo njamin kualitas lampu LED, piring diffuser digawe saka polikarbonat kelas optik sing diimpor, PMMA, agen diffusing cahya organik sing diimpor, rumus materi optik khusus lan teknologi ekstrusi sing sugih, sanajan biaya bakal luwih dhuwur, Nanging, kualitas produk wis apik, lan urip layanan saka lampu LED bakal nemen apik.

 

JE minangka pabrik khusus ing produksi omah lampu T8, kanggo omah lampu liyane, waca:

https://www.jeledprofile.com/led-tube-housing

Kanggo rincian liyane, hubungi:sales@jeledprofile.com

Telp/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163