Ngarep > Kabar > Warta industri

Kepiye cara ngatasi fenomena oksidasi profil aluminium?

2022-03-07

Saiki,profil aluminiumwis dadi bahan pangolahan sing penting banget ing pirang-pirang industri. Nanging, bahan aluminium gampang banget dioksidasi, sing ora mung mengaruhi penampilan nanging uga mengaruhi kekuatan. Dadi, carane ngatasi fenomena oksidasi profil aluminium? Ayo ndeleng siji wektu.

1. Nalika pangatusan ing srengenge, materi aluminium bakal umur ing pengaruh kondisi iklim, kang bisa mimpin kanggo oksidasi saka materi aluminium. Nalika masalah iki ana, bisa kapapar ing srengenge ing mangsa panas nalika ana suryo srengenge, lan bisa panggangan ing open ing dina udan utawa ing mangsa.

2. Cuci karo banyu panas, mbilas film sing tuwa nganggo banyu panas, nanging suhu lan wektu banyu kudu dikontrol kanthi ketat, amarga suhu banyu bakal dhuwur banget, film bakal dadi luwih tipis lan werna bakal dadi luwih entheng.

3. Kanggo perawatan pangatusan, gantung bahan aluminium sing wis dikumbah nganggo banyu panas ing rak, nyerep noda banyu ing permukaan bahan aluminium kanthi andhuk, lan garing kanthi alami ing panggonan sing adhem. Produk sing diobati kanthi cara iki alami banget, lan warna lapisan film ora bakal kena pengaruh. .


4. Kanggo perawatan anodic lan materi, kacemplungaken ingprofil aluminiumkanthi oksidasi beda ing larutan standar asam sulfat. Sawise lapisan film dadi alus lan tiba, bisa didesain ulang lan dianalisis kanggo anodikisasi konduktif sawise ngresiki sethithik karo larutan lye lan emisi cahya kanthi asam nitrat.







Sadurunge:Ora Ana News