Ngarep > Kabar > Warta industri

Cara instalasi kabel lampu linier LED

2023-08-30

Tegangan umum sakaLampu linear LEDpunika AC220V, DC12V lan DC24V, supaya iku perlu kanggo milih sumber daya ngoper cocok. Ukuran sumber daya ditemtokake miturut daya lan dawa sambungan lampu linier LED. Perlu dicathet yen DC12V lan DC24V ora kudu disambungake menyang AC220V, yen ora kabeh manik lampu bakal diobong. DC12V ora bisa disambungake menyang daya kontrol DC24V; yen ora, daya bakal luwih saka pindho, lan iku gampang kanggo ngobong metu manik lamp. Strip lampu AC220V bisa langsung disambungake menyang listrik. Lampu linear LED pitu-werna RGB kudu nggunakake pengontrol kanggo entuk efek ganti. Umume, 4 garis digunakake kanggo mbedakake ireng, abang, ijo, lan biru. Bar cahya warna-warni umume anoda umum, yaiku, ana + 12V sing disambungake menyang garis ireng ing sisih ndhuwur garis cahya, lan liyane yaiku kutub negatif, lan RGB disambungake menyang abang, ijo sing cocog. lan antarmuka biru utawa garis daya. Iki minangka cara instalasi kabel lampu linier LED.


JE minangka pabrik khusus ing omah lampu linier LED, kanggo rincian liyane, waca:

www.jeledprofile.com

Utawa hubungi: sales@jeledprofile.com

Telp/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163