Ngarep > Kabar > Warta industri

Bahan baku ekstrusi PC

2023-08-07

Polycarbonate, diarani minangkabahan baku plastik PC(sabanjure diarani PC). Iki minangka istilah umum kanggo kelas senyawa molekul dhuwur sing ngemot struktur murni karbonat ing rantai molekul lan macem-macem bahan adhedhasar. Miturut gugus ester sing beda ing struktur molekul, bisa dipérang dadi sawetara jinis utama kayata cincin alifatik, penggemar aromatik lan alifatik-styrofoam. Lan njupuk polikarbonat jinis bisphenol A minangka paling penting, bobot molekul biasane 3-10 sepuluh ewu. Yen ora ana klarifikasi khusus, polikarbonat umume nuduhake bisphenol A polycarbonate lan varietas sing dimodifikasi.

Minangka produk transparan ing antarane limang bahan balok teknik utama, PC minangka bahan teknik amorf kanthi kekuatan impact sing apik, stabilitas termal, gloss, sifat antibakteri, sifat tahan api lan sifat anti polusi. Kekuwatan impact notched saka PC (Notched Izod impact stregth) dhuwur banget, lan tingkat shrinkage diwatesi kurang, umume 0,1 ~ 0,2%. PC nduweni sifat mekanik sing apik, nanging sifat aliran sing kurang, mula proses injeksi materi iki luwih angel. Nalika milih bahan PC inter-kualitas, pangarepan pungkasan prodhuk kudu digunakake minangka pathokan. Yen bagean plastik mbutuhake resistance impact dhuwur, banjur nggunakake materi PC karo tingkat aliran kurang; ing nalisir, materi PC karo tingkat aliran dhuwur bisa digunakake, kang bisa ngoptimalake proses ngecor injeksi.

 

JE minangka produsen ekstrusi PC profesional ing China,

Kanggo produk ekstrusi PC liyane, waca: www.jeledprofile.com

Sampeyan uga bisa hubungi:sales@jeledprofile.com

Telp/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163