Ngarep > Kabar > Warta industri

Tren pangembangan diffuser ekstrusi PC

2023-07-06

Mekanisme kerja sakadiffuser ekstrusi PCScrew extruder yaiku tekanan lan gaya geser sing ditimbulake dening rotasi sekrup, supaya materi kasebut kanthi plastik, dicampur kanthi seragam lan dibentuk liwat cetakan, lan kadhangkala siji extruder bisa ngrampungake pencampuran lan plasticizing ing wektu sing padha. kayata leleh lan ngecor, supaya bisa mujudake produksi terus-terusan.

1. Ekstrusi kanthi cepet lan dhuwur ngasilake teknologi cetakan China bisa ngaktifake investor perusahaan kanggo ngasilake dhuwur kanthi investasi sing relatif murah. Nanging, produksi kanthi cepet saka PC extruded diffuser mati meneng uga wis nggawa seri kangelan kanggo diatasi: ing proses produksi PC extruded diffuser, yen wektu panggonan bahan ing meneng wis suda, iku bakal mimpin kanggo ora rata nyawiji saka bahan, plastik Kimia sing ora rata; shearing gedhe banget saka materi bisa mimpin kanggo panas cepet lan dekomposisi termal saka materi; kangelan kanggo ngontrol stabilitas extrusion bakal mimpin kanggo fluktuasi geometri saka extrudate; akurasi peralatan tambahan lan sistem kontrol kudu ditingkatake; meneng lan tong minyak perlu High nyandhang-tahan lan Ultra-dhuwur nyandhang-tahan bahan digunakake; masalah kayata carane nambah urip layanan saka reducer lan bantalan ing operasi kacepetan dhuwur kudu ditanggulangi urgent.

 

2. PC Extrusion Diffuser Extrusion A efisiensi dhuwur, multi-fungsi plastik extrusion mati Masalah utama pembangunan efisiensi dhuwur dibayangke ing output dhuwur, konsumsi energi kurang, lan Manajemen biaya teknologi kurang. Ing babagan fungsi, ekstrusi sekrup mati ora mung digunakake kanggo ekstrusi lan nyampur bahan polimer, nanging uga wis ditambahake kanggo panganan, feed, elektroda, bahan peledak, bahan bangunan, kemasan, pulp, keramik lan lapangan liyane.

 

JE minangka pabrik khusus ing produksi diffuser ekstrusi PC, kanggo omah tabung liyane, waca:

https://www.jeledprofile.com/

Kanggo rincian liyane, hubungi:sales@jeledprofile.com

Telp/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163