Ngarep > Kabar > Warta industri

Dampak saka ED tuwuh omah cahya ing safety cahya

2023-06-05

Bahan sakaLED tuwuh omah cahyamengaruhi safety transportasi. Sajrone transportasi barang, mesthine bakal ana tabrakan lan goyangake lampu. Kemasan apik saka produsen lampu tanduran LED penting nalika ninggalake pabrik, nanging kanggo lampu kasebut, kualitas materi omah lampu tuwuh LED uga bakal langsung mengaruhi tingkat karusakan; omah LED tuwuh cahya mengaruhi safety saka instalasi. Apa instalasi lampu tanduran LED stabil lan awet langsung mengaruhi safety cahya lan umur layanan cahya. Kabeh-plastik LED tuwuh omah cahya diprodhuksi dening perusahaan kita Ing iradiasi cahya, utamané ing iradiasi cahya kuwat, wis dikenali dening pelanggan, mangga ngaso njamin kanggo tuku. Kajaba iku, amarga njaba dirancang karo kabeh plastik, anti banyu bisa tekan tingkat IP65, kang bisa digunakake ing sawetara kesempatan sing kudu diinstal bebarengan karo piranti sprinkler.

 

JE minangka pabrik khusus ing produksi omah lampu LED tuwuh, kanggo informasi luwih lengkap babagan omah lampu tuwuh LED, waca:

https://www.jeledprofile.com/plant-grow-light-tube-housing.html

Kanggo rincian liyane, hubungi:sales@jeledprofile.com

Telp/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163