Ngarep > Kabar > Kabar Perusahaan

Mesin Ukiran Tabung Polikarbonat - Mesin Pengeboran CNC

2023-02-10

JE, minangka polikarbonat profesionaltabungpakar extrusion, ora mung extrudes profesional lan mrodhuksi babaktabungsaka macem-macem ukuran, nanging uga miturut kabutuhan pelanggan, miturut gambar sing diwenehake dening pelanggan, nggunakake mesin pengeboran CNC kanggo post-processing babaktabungs , kanggo nyukupi kabutuhan proyek beda pelanggan. Kanggo budidaya tanduran, perlu kanggo ngebor sawetara bolongan bunder ing tabung bunder, kanggo produk cahya, perlu kanggo ngukir posisi masang sensor ing tabung bunder,kanggo tabung bunder pengepakan, perlu kanggo nindakake proses sing luwih sampurna ing tabung bunder,lan liya-liyane. Gambar ing ngisor iki minangka mesin engraving tabung PC profesional - mesin pengeboran CNC, yen sampeyan duwe panjaluk iki, hubungi kita, mesthine bakal menehi solusi sing paling profesional.

 

JE minangka pabrik khusus ing produksitabung polycarbonate, kanggo liyanerincian, mangga deleng:

www.jeledprofile.com

Utawa hubungi:sales@jeledprofile.com

Telp/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163