Ngarep > Kabar > Warta industri

Alasan liya kanggo fading tabung polikarbonat

2022-12-20


Pungkasan kita ngomong babagan alasan pertama warna PC, ing ngisor iki minangka sebab nomer loro kanggo warna produk konvensional:

 

Hmangan resistance

 

Stabilitas termal pigmen nuduhake tingkat mundhut bobot termal, owah-owahan warna lan luntur pigmen ing suhu pangolahan. Komponen pigmen anorganik yaiku oksida logam lan uyah, sing nduweni stabilitas termal sing apik lan tahan panas sing dhuwur. Pigmen senyawa organik bakal ngalami owah-owahan struktur molekul lan dekomposisi cilik ing suhu tartamtu. Ing kasunyatan, kita kudu ing proses produksi. Yen iku lampshade PC sing perlu dadi panas suhu dhuwur, iku perlu kanggo milih pigmen luwih tahan panas kanggo mesthekake yen owah-owahan werna lan fades, lan katon sakabèhé produk dijamin.

 

JE minangka pabrik khusus ing produksitabung polycarbonate, kanggo liyanerincian, mangga deleng:

www.jeledprofile.com

Utawa hubungi:sales@jeledprofile.com

Telp/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163