Produk

View as  
 
Profil Aluminium Dipasang Permukaan LED kanthi Cahya Telung Sisih

Profil Aluminium Dipasang Permukaan LED kanthi Cahya Telung Sisih

Profil aluminium sing dipasang ing permukaan LED iki kanthi cahya telung sisih digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 16mm. JE LED Profile CO., LTD minangka pemasok profil aluminium LED lan profil plastik LED berkualitas tinggi ing China, pabrik skala gedhe ing industri ekstrusi aluminium, lan profil aluminium pimpinan LED kanggo lampu linier LED.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita Waterproof-LED-profiles kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka Waterproof-LED-profiles manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.