Produk

View as  
 
Profil Aluminium LED Recessed kanthi Bentuk Khusus

Profil Aluminium LED Recessed kanthi Bentuk Khusus

Profil Aluminium LED Recessed kanthi Bentuk Khusus, Profil aluminium LED recessed iki kanthi bentuk khusus didhelikake instalasi nanging kanthi asimetris 45 derajat. JE LED Profile CO., LTD minangka produsen siji-mandeg saka supplier profil aluminium LED ing China. Kualitas dhuwur lan rega cukup profil aluminium LED kanggo strip LED minangka produk utama kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium Dipasang Permukaan LED kanthi Cahya Telung Sisih

Profil Aluminium Dipasang Permukaan LED kanthi Cahya Telung Sisih

Profil aluminium sing dipasang ing permukaan LED iki kanthi cahya telung sisih digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 16mm. JE LED Profile CO., LTD minangka pemasok profil aluminium LED lan profil plastik LED berkualitas tinggi ing China, pabrik skala gedhe ing industri ekstrusi aluminium, lan profil aluminium pimpinan LED kanggo lampu linier LED.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita Waterproof-LED-profiles-for-LED-strips kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka Waterproof-LED-profiles-for-LED-strips manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.