Produk

View as  
 
Profil Aluminium LED 16 * 12mm kanggo Strip LED nganti Wide 10mm

Profil Aluminium LED 16 * 12mm kanggo Strip LED nganti Wide 10mm

Profil Aluminium LED 16 * 12mm iki kanggo Strip LED nganti 10mm Wide biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 10mm. JE minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium. Profil aluminium LED kita duwe meh 500 jinis produk cetakan umum, lan luwih saka 2,000 jinis produk cetakan pribadi sing disesuaikan kanggo domestik lan luar negeri.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED kanggo Strip LED Recessed Mounted karo Lace

Profil Aluminium LED kanggo Strip LED Recessed Mounted karo Lace

Profil aluminium LED sing dipasang ing permukaan iki kanggo lampu linier LED 10 * 10mm biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 5mm. JE LED Profile CO., Ltd minangka pemasok profil aluminium LED lan profil plastik LED berkualitas tinggi ing China, pabrik skala gedhe ing industri ekstrusi aluminium lan plastik, lan pimpinan profil aluminium LED kanggo lampu linier LED.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi Magnetik

Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi Magnetik

Profil aluminium LED iki kanggo lampu linier LED kanthi magnetik biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 12mm. Minangka industri teknologi dhuwur kanggo 5 taun ing China, JE fokus ing kabeh aksesoris extrusion kanggo lampu linear LED, kalebu profil aluminium LED, profil plastik LED. Aksesoris kasebut bisa digunakake kanggo nggawe lampu linier LED, lampu kabinet LED, tabung LED, lampu pendant linear LED lan lampu tri-bukti LED.

Maca liyaneKirim Enquiry
Saluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Cemlorot munggah lan mudhun

Saluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Cemlorot munggah lan mudhun

Saluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Glow munggah lan mudhun minangka saluran sing dirancang khusus kanggo kabinet tembok, biasane digunakake kanggo ngudani LED nganti ambane 11mm. Minangka OEM & ODM produsen profesional supplier profil aluminium LED karo kekuatan produksi kuwat ing China, JE LED profil CO., LTD wis luwih saka 500 model produk model lanang, lan macem-macem rangking ing ngarep industri.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita Waterproof-LED-aluminum-profiles kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka Waterproof-LED-aluminum-profiles manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.