Produk

View as  
 
LED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium Internal

LED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium Internal

Iki LED T6 Tube Housing PC Tube lan Internal Aluminium punika panggantos paling apik kanggo T5 omah tabung. JE wis 20 extruders plastik lan 5 extruders aluminium. Iki minangka produsen ekstrusi profesional sing gedhe. Wis ing industri extrusion plastik lan aluminium kanggo 5 taun lan wis dibangun dhewe dadi supplier kualitas ndhuwur ing China. Minangka produk biasa perusahaan kita, proses produksi kit omah tabung LED wis diwasa banget, lan kualitase stabil banget.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T5 Tube Housing PC Cover lan Aluminium

LED T5 Tube Housing PC Cover lan Aluminium

Pembalap tutup PC tabung T5 LED iki lan aluminium njaba utawa dilebokake ing tutup mburi. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T5 Tube Housing 600mm kanggo 2400mm

LED T5 Tube Housing 600mm kanggo 2400mm

Driver saka omah tabung T5 LED iki 600mm kanggo 2400mm njaba utawa sijine ing tutup mburi. Produsen JE wis diprodhuksi omah tabung LED conventional wiwit pabrik dibukak, lan banjur alon ditambahi profil extrusion aluminium lan plastik liyane digunakake kanggo LED lan lamps. Minangka produk biasa saka perusahaan kita, kita wis entuk akeh pelanggan setya ing China lan dadi supplier kualitas dhuwur.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita Tube-suite kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka Tube-suite manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.