Produk

View as  
 
LED T5 Tube Housing PC Cover lan Aluminium

LED T5 Tube Housing PC Cover lan Aluminium

Pembalap tutup PC tabung T5 LED iki lan aluminium njaba utawa dilebokake ing tutup mburi. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T8 Tube Housing karo 10mm PCB

LED T8 Tube Housing karo 10mm PCB

LED T8 Tube Housing karo 10mm PCB, Fitur paling gedhe saka omah tabung T8 LED iki mung mbutuhake PCB 10mm. Minangka supplier profil aluminium LED banget ing China, JE menang kapercayan saka wholesales, kontraktor lan cahya pabrik domestik lan manca karo nedha bengi kualitas dhuwur lan rega competitive.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tutup Plastik LED kanggo T5 T8 T10 T12 Integrasi

Tutup Plastik LED kanggo T5 T8 T10 T12 Integrasi

Tutup Plastik LED kanggo Integrasi T5 T8 T10 T12, Iki minangka kit lampu terintegrasi T12, perusahaan kita uga bisa nyedhiyakake kit lampu terintegrasi T5, T8, T10. JE LED Profile CO., LTD duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, minangka pemasok profil aluminium LED sing apik ing China, entuk kapercayan saka grosir, kontraktor lan pabrik lampu domestik lan manca kanthi kualitas dhuwur lan rega sing kompetitif.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T10 pindho sisih Lighting Tube Housing

LED T10 pindho sisih Lighting Tube Housing

Omah tabung T10 LED iki minangka desain lampu sisi ganda, sing ora mung bisa mbantu ngatasi solusi lampu sisi ganda, nanging uga ngirit biaya. JE minangka perusahaan maju ing industri kit lampu LED, ngewangi akeh pabrik lampu LED gedhe kanggo nyedhiyakake macem-macem solusi desain lampu.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita Tube-housing kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka Tube-housing manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.