Produk

View as  
 
T5 Plastik LED Tube Housing

T5 Plastik LED Tube Housing

Pembalap omah tabung LED plastik T5 iki njaba utawa dilebokake ing tutup mburi. JE duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, minangka produsen siji-mandeg profil aluminium LED lan pemasok profil plastik ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita T5-tube-light-plastic-housing-manufacturer kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka T5-tube-light-plastic-housing-manufacturer manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.