Produk

View as  
 
Recessed Mounted LED Aluminium Profil 11.811.8mm Lubang Ukuran

Recessed Mounted LED Aluminium Profil 11.811.8mm Lubang Ukuran

Recessed Mounted LED Aluminium Profiles 11.811.8mm Hole Size, Iki recessed Mounted LED Aluminium Profiles 11 * 11mm ukuran bolongan biasane digunakake kanggo LED ngudani nganti 8mm sudhut. JE minangka produsen profesional omah tabung LED ing China, pemasok berteknologi tinggi lan berkualitas tinggi, kanthi 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, ngasilake macem-macem produk.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita Quality-recessed-mounted-LED-aluminum-profiles kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka Quality-recessed-mounted-LED-aluminum-profiles manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.