Produk

View as  
 
Profil Aluminium LED 16 * 12mm kanggo Strip LED nganti Wide 10mm

Profil Aluminium LED 16 * 12mm kanggo Strip LED nganti Wide 10mm

Profil Aluminium LED 16 * 12mm iki kanggo Strip LED nganti 10mm Wide biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 10mm. JE minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium. Profil aluminium LED kita duwe meh 500 jinis produk cetakan umum, lan luwih saka 2,000 jinis produk cetakan pribadi sing disesuaikan kanggo domestik lan luar negeri.

Maca liyaneKirim Enquiry
Recessed Mounted LED Aluminium Profil 6 * 9mm Lubang Ukuran

Recessed Mounted LED Aluminium Profil 6 * 9mm Lubang Ukuran

Profil Aluminium LED Terpasang 69mm Ukuran Lubang, Profil aluminium LED dipasang 6 * 9mm ukuran bolongan kanthi tutup diffuser silikon minangka profil anyar. JE LED Profile CO., LTD minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, Minangka pemasok profil aluminium LED sing apik ing China, entuk kapercayan saka grosir, kontraktor lan pabrik lampu domestik lan manca kanthi kualitas dhuwur lan rega sing kompetitif.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita Quality-aluminium-housing-for-linear-light kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka Quality-aluminium-housing-for-linear-light manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.