Produk

View as  
 
Recessed Mounted LED Aluminium Profil 6 * 9mm Lubang Ukuran

Recessed Mounted LED Aluminium Profil 6 * 9mm Lubang Ukuran

Profil Aluminium LED Terpasang 69mm Ukuran Lubang, Profil aluminium LED dipasang 6 * 9mm ukuran bolongan kanthi tutup diffuser silikon minangka profil anyar. JE LED Profile CO., LTD minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, Minangka pemasok profil aluminium LED sing apik ing China, entuk kapercayan saka grosir, kontraktor lan pabrik lampu domestik lan manca kanthi kualitas dhuwur lan rega sing kompetitif.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita Quality-aluminium-housing-for-linear-light-supplier-in-China kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka Quality-aluminium-housing-for-linear-light-supplier-in-China manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.