Produk

View as  
 
T5 Plastik LED Tube Housing

T5 Plastik LED Tube Housing

Pembalap omah tabung LED plastik T5 iki njaba utawa dilebokake ing tutup mburi. JE duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, minangka produsen siji-mandeg profil aluminium LED lan pemasok profil plastik ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T5 Tube Housing 600mm kanggo 2400mm

LED T5 Tube Housing 600mm kanggo 2400mm

Driver saka omah tabung T5 LED iki 600mm kanggo 2400mm njaba utawa sijine ing tutup mburi. Produsen JE wis diprodhuksi omah tabung LED conventional wiwit pabrik dibukak, lan banjur alon ditambahi profil extrusion aluminium lan plastik liyane digunakake kanggo LED lan lamps. Minangka produk biasa saka perusahaan kita, kita wis entuk akeh pelanggan setya ing China lan dadi supplier kualitas dhuwur.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita Quality-T5-tube-light-housing kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka Quality-T5-tube-light-housing manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.