Produk

View as  
 
Saluran Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED

Saluran Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED

Saluran Aluminium LED Recessed iki kanggo Lampu Linear LED biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 10mm. Minangka produsen profil aluminium LED gedhe lan profesional kanggo aksesoris lampu kabinet LED ing China, profil JE LED CO., LTD wis nindakake sing paling apik kanggo mbantu lan kerja sama karo desain pabrik lampu kabinet LED, proofing lan produksi uji coba batch cilik.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita Quality-LED-aluminum-profiles-for-strips kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka Quality-LED-aluminum-profiles-for-strips manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.