Produk

View as  
 
Ekstrusi Plastik kanggo Kulkas lan Perlengkapan Lampu Freezer

Ekstrusi Plastik kanggo Kulkas lan Perlengkapan Lampu Freezer

Ekstrusi plastik iki kanggo lampu kulkas lan mesin pembeku cocok kanggo papan PCB kanthi jembar papan 12mm. Profil LED JE CO., LTD, duwe 20 mesin ekstrusi plastik, minangka pemasok produsen ekstrusi plastik OEM & ODM sing apik ing China, profil plastik LED ekstrusi profesional kanggo lampu sing dipimpin.

Maca liyaneKirim Enquiry
IP65 LED Tri-bukti Light Housing

IP65 LED Tri-bukti Light Housing

Omah lampu tri-bukti IP65 LED iki minangka tabung rong warna, njaba omah iki digawe saka plastik murni, lan njero yaiku sisipan profil aluminium. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED, minangka produsen siji-mandeg pemasok omah tabung LED ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
IP65 LED Tri-bukti Lampu Fixture

IP65 LED Tri-bukti Lampu Fixture

Perlengkapan lampu tri-bukti IP65 LED iki minangka tabung plastik kabeh kanthi sisipan aluminium, njaba omah iki digawe saka plastik murni, lan njero yaiku sisipan profil aluminium. JE LED Profile CO., Ltd minangka OEM & ODM LED profil aluminium profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED, kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik, 5 mesin ekstrusi aluminium, 3 mesin cetakan injeksi, 5 peralatan manufaktur cetakan presisi, lan akeh peralatan uji. .

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita LED-tri-proof-lights-housing kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka LED-tri-proof-lights-housing manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.