Produk

View as  
 
IP65 LED Tri-bukti Light Housing

IP65 LED Tri-bukti Light Housing

Omah lampu tri-bukti IP65 LED iki minangka tabung rong warna, njaba omah iki digawe saka plastik murni, lan njero yaiku sisipan profil aluminium. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED, minangka produsen siji-mandeg pemasok omah tabung LED ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita LED-tri-proof-lamps-fixture kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka LED-tri-proof-lamps-fixture manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.