Produk

View as  
 
Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm

Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm

Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm, Ukuran profil iki relatif gedhe, lan ukuran jalur cahya sing bisa diselehake ing profil kasebut selektif banget, kayata jalur lampu, lampu neon, marquees, lsp. Iki digawe saka paduan aluminium 6063 berkualitas tinggi, sing cocog banget kanggo panyebaran panas strip LED, saéngga ndawakake umur jalur LED. Nggunakake bahan mentah PC berkualitas tinggi kanthi resistensi UV, efek difusi cahya apik banget.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium dipasang ing lumahing LED kanggo kaca

Profil Aluminium dipasang ing lumahing LED kanggo kaca

Profil aluminium sing dipasang ing permukaan LED iki kanggo kaca kanthi diffuser PC sing tahan lama digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 12mm. JE LED Profile CO., LTD minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita LED-profiles-for-linear-light kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka LED-profiles-for-linear-light manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.