Produk

View as  
 
Profil Aluminium LED paling tipis kanggo Strip LED sing dipasang

Profil Aluminium LED paling tipis kanggo Strip LED sing dipasang

Profil Aluminium LED Paling Tipis iki kanggo Strip LED Recessed Mounted biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 12mm, populer banget karo perusahaan teknik amarga dhuwure 7.78mm. Ing sawetara proyek dekorasi tartamtu, ora mung nyukupi desain lampu, nanging uga nambah penampilan. JE minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Range produk lengkap, nyedhiyakake layanan siji-mandeg.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium dipasang ing lumahing LED kanggo kaca

Profil Aluminium dipasang ing lumahing LED kanggo kaca

Profil aluminium sing dipasang ing permukaan LED iki kanggo kaca kanthi diffuser PC sing tahan lama digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 12mm. JE LED Profile CO., LTD minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita LED-plastic-profiles-for-linear-light kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka LED-plastic-profiles-for-linear-light manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.