Produk

View as  
 
Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi Magnetik

Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi Magnetik

Profil aluminium LED iki kanggo lampu linier LED kanthi magnetik biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 12mm. Minangka industri teknologi dhuwur kanggo 5 taun ing China, JE fokus ing kabeh aksesoris extrusion kanggo lampu linear LED, kalebu profil aluminium LED, profil plastik LED. Aksesoris kasebut bisa digunakake kanggo nggawe lampu linier LED, lampu kabinet LED, tabung LED, lampu pendant linear LED lan lampu tri-bukti LED.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita LED-plastic-diffuser-for-LED-strips kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka LED-plastic-diffuser-for-LED-strips manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.