Produk

View as  
 
Diffuser Plastik Kustomisasi kanggo Kulkas lan Omah Cahya Freezer

Diffuser Plastik Kustomisasi kanggo Kulkas lan Omah Cahya Freezer

Diffuser plastik khusus iki kanggo omah lampu kulkas lan mesin pembeku cocok kanggo papan PCB kanthi jembar papan 10mm. Profil LED JE CO., LTD, duwe 20 mesin ekstrusi plastik, minangka pemasok produsen ekstrusi plastik OEM & ODM sing apik ing China, profil plastik LED ekstrusi profesional kanggo lampu sing dipimpin.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita LED-freezer-lights-housing kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka LED-freezer-lights-housing manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.