Produk

View as  
 
Profil Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED kanthi 45 Derajat

Profil Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED kanthi 45 Derajat

Ukuran bolongan Profil Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED kanthi 45 derajat yaiku 9.86 * 9.55mm, biasane digunakake kanggo ngudani LED nganti ambane 8mm. JE LED profil CO., LTD tetep jangkah karo pangembangan industri lan designs seri saka gaya populer, kang ayu ing katon, gampang kanggo nginstal lan banget praktis.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita LED-cabinet-lights-aluminum-profile-housing kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka LED-cabinet-lights-aluminum-profile-housing manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.