Produk

View as  
 
Profil Aluminium LED 10 * 10mm kanggo Strip LED nganti Wide 8mm

Profil Aluminium LED 10 * 10mm kanggo Strip LED nganti Wide 8mm

Profil Aluminium LED 10 * 10mm iki kanggo Strip LED nganti 8mm Wide biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 8mm. Minangka Produsen Ekstrusi Aluminium lan Plastik sajrone limang taun ing China. Kita menang kapercayan saka klien domestik lan manca minangka teknologi profesional lan layanan banget.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED 16 * 12mm kanggo Strip LED nganti Wide 10mm

Profil Aluminium LED 16 * 12mm kanggo Strip LED nganti Wide 10mm

Profil Aluminium LED 16 * 12mm iki kanggo Strip LED nganti 10mm Wide biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 10mm. JE minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium. Profil aluminium LED kita duwe meh 500 jinis produk cetakan umum, lan luwih saka 2,000 jinis produk cetakan pribadi sing disesuaikan kanggo domestik lan luar negeri.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED kanggo Strip LED Recessed Mounted karo Lace

Profil Aluminium LED kanggo Strip LED Recessed Mounted karo Lace

Profil aluminium LED sing dipasang ing permukaan iki kanggo lampu linier LED 10 * 10mm biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 5mm. JE LED Profile CO., Ltd minangka pemasok profil aluminium LED lan profil plastik LED berkualitas tinggi ing China, pabrik skala gedhe ing industri ekstrusi aluminium lan plastik, lan pimpinan profil aluminium LED kanggo lampu linier LED.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED paling tipis kanggo Strip LED sing dipasang

Profil Aluminium LED paling tipis kanggo Strip LED sing dipasang

Profil Aluminium LED Paling Tipis iki kanggo Strip LED Recessed Mounted biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 12mm, populer banget karo perusahaan teknik amarga dhuwure 7.78mm. Ing sawetara proyek dekorasi tartamtu, ora mung nyukupi desain lampu, nanging uga nambah penampilan. JE minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Range produk lengkap, nyedhiyakake layanan siji-mandeg.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm

Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm

Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm, Ukuran profil iki relatif gedhe, lan ukuran jalur cahya sing bisa diselehake ing profil kasebut selektif banget, kayata jalur lampu, lampu neon, marquees, lsp. Iki digawe saka paduan aluminium 6063 berkualitas tinggi, sing cocog banget kanggo panyebaran panas strip LED, saéngga ndawakake umur jalur LED. Nggunakake bahan mentah PC berkualitas tinggi kanthi resistensi UV, efek difusi cahya apik banget.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi Magnetik

Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi Magnetik

Profil aluminium LED iki kanggo lampu linier LED kanthi magnetik biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 12mm. Minangka industri teknologi dhuwur kanggo 5 taun ing China, JE fokus ing kabeh aksesoris extrusion kanggo lampu linear LED, kalebu profil aluminium LED, profil plastik LED. Aksesoris kasebut bisa digunakake kanggo nggawe lampu linier LED, lampu kabinet LED, tabung LED, lampu pendant linear LED lan lampu tri-bukti LED.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kita LED-aluminum-profiles kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka LED-aluminum-profiles manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.