Produk

View as  
 
Profil Aluminium LED kanggo Strip LED Recessed Mounted karo Lace

Profil Aluminium LED kanggo Strip LED Recessed Mounted karo Lace

Profil aluminium LED sing dipasang ing permukaan iki kanggo lampu linier LED 10 * 10mm biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 5mm. JE LED Profile CO., Ltd minangka pemasok profil aluminium LED lan profil plastik LED berkualitas tinggi ing China, pabrik skala gedhe ing industri ekstrusi aluminium lan plastik, lan pimpinan profil aluminium LED kanggo lampu linier LED.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita LED-aluminum-channels-for-LED-strips kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka LED-aluminum-channels-for-LED-strips manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.