Produk

View as  
 
LED T8 Tube Housing PC Tube lan Profil Aluminium Internal

LED T8 Tube Housing PC Tube lan Profil Aluminium Internal

Sumber daya saka LED T8 tabung omah tabung PC lan profil aluminium internal wis dibangun ing, lan ukuran kanggo Papan PCB punika 10 * 1mm. JE wis 20 extruders plastik lan 5 extruders aluminium. Iki minangka produsen ekstrusi profesional sing gedhe. Wis ing industri extrusion plastik lan aluminium kanggo 5 taun lan wis dibangun dhewe dadi supplier kualitas ndhuwur ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T8 Tube Housing PC Cover lan Aluminium Base

LED T8 Tube Housing PC Cover lan Aluminium Base

Iki tutup PC tabung T8 LED lan kit basa aluminium paling populer ing antarane tabung T8, karo struktur setengah-plastik setengah aluminium konvensional. Minangka produsen profil LED ekstrusi plastik OEM & ODM sing kuat ing China, JE LED Profile CO., LTD minangka produsen siji-mandeg pemasok profil aluminium LED ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T8 Round Tube Housing

LED T8 Round Tube Housing

Bentuk omah tabung bunder T8 LED iki minangka bunder biasa, lan ukuran PCB yaiku 19 * 1mm. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tutup Plastik LED kanggo T5 T8 T10 T12 Integrasi

Tutup Plastik LED kanggo T5 T8 T10 T12 Integrasi

Tutup Plastik LED kanggo Integrasi T5 T8 T10 T12, Iki minangka kit lampu terintegrasi T12, perusahaan kita uga bisa nyedhiyakake kit lampu terintegrasi T5, T8, T10. JE LED Profile CO., LTD duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, minangka pemasok profil aluminium LED sing apik ing China, entuk kapercayan saka grosir, kontraktor lan pabrik lampu domestik lan manca kanthi kualitas dhuwur lan rega sing kompetitif.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita LED-T8-lamp-housing-manufacturer kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka LED-T8-lamp-housing-manufacturer manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.