Produk

View as  
 
LED T5 Tube Housing 600mm kanggo 2400mm

LED T5 Tube Housing 600mm kanggo 2400mm

Driver saka omah tabung T5 LED iki 600mm kanggo 2400mm njaba utawa sijine ing tutup mburi. Produsen JE wis diprodhuksi omah tabung LED conventional wiwit pabrik dibukak, lan banjur alon ditambahi profil extrusion aluminium lan plastik liyane digunakake kanggo LED lan lamps. Minangka produk biasa saka perusahaan kita, kita wis entuk akeh pelanggan setya ing China lan dadi supplier kualitas dhuwur.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita LED-T5-tube-light-housing-quality-supplier kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka LED-T5-tube-light-housing-quality-supplier manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.