Produk

View as  
 
Profil Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet Kaca

Profil Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet Kaca

Profil Aluminium LED iki kanggo lampu Kabinet Kaca biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 10mm. JE LED Profile CO., LTD minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, Minangka pemasok profil aluminium LED sing apik ing China, entuk kapercayan saka grosir, kontraktor lan pabrik lampu domestik lan manca kanthi kualitas dhuwur lan rega sing kompetitif.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED kanthi 45 Derajat

Profil Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED kanthi 45 Derajat

Ukuran bolongan Profil Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED kanthi 45 derajat yaiku 9.86 * 9.55mm, biasane digunakake kanggo ngudani LED nganti ambane 8mm. JE LED profil CO., LTD tetep jangkah karo pangembangan industri lan designs seri saka gaya populer, kang ayu ing katon, gampang kanggo nginstal lan banget praktis.

Maca liyaneKirim Enquiry
Saluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Cemlorot munggah lan mudhun

Saluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Cemlorot munggah lan mudhun

Saluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Glow munggah lan mudhun minangka saluran sing dirancang khusus kanggo kabinet tembok, biasane digunakake kanggo ngudani LED nganti ambane 11mm. Minangka OEM & ODM produsen profesional supplier profil aluminium LED karo kekuatan produksi kuwat ing China, JE LED profil CO., LTD wis luwih saka 500 model produk model lanang, lan macem-macem rangking ing ngarep industri.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita Cabinet-lights-aluminum-profile-housing kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka Cabinet-lights-aluminum-profile-housing manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.